Φεστιβάλ «Χωρίς Σύνορα»

Πέρασαν κάποιες ημέρες για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της επιτυχίας του φετινού Φεστιβάλ Αγκίστρου "Χωρίς Σύνορα". 

Οι στιγμές που ζήσαμε θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. 
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως όλους εσάς που μας στηρίξατε με την παρουσία σας, Επισκέπτες και επισκέπτριες από όλο το Νομό Σερρών αλλά και από τις άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Ήταν χαρά και τιμή που επισκεφθήκατε το μικρό χωριό μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον γιάννη χαρούλη, τους μουσικούς και καλλιτέχνες, τεχνικούς ήχους και φώτων, την εταιρεία παραγωγής Aftofoto, όλα τα σημεία προπώλησης, τους χορηγούς, το Σωματείο Επαγγελματιών Αγκίστρου, τους χορηγούς επικοινωνίας, το Δήμο Σιντικής, την τροχαία και την αστυνομία του Νομού, την ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής, την πυροσβεστική, τον πολυχώρο WE στην Θεσσαλονίκη. 
Τέλος ιδιαίτερη μνεία σε όλους τους εθελοντές και εθελόντριες, παιδιά, εφήβους και ενήλικες του χωριού που αφιέρωσαν δεκάδες ώρες για τον συντονισμό του φεστιβάλ και την οργάνωση της φιλοξενίας των επισκεπτών. Σας περιμένουμε και πάλι τον 15Αύγουστο στην κεντρική πλατεία του χωριού για το πατροπαράδοτο πανηγύρι. Σας ευχαριστούμε και πάλι, η υποστήριξη σας ήταν συγκινητική.

φεστιβάλ χωρίς σύνορα 2018