Φεστιβάλ «Χωρίς Σύνορα»

Το Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» σε πείσμα των καιρών επέστρεψε για πέμπτη χρονιά του φιλοξενώντας τους αγαπημένους Ορφέα Περίδη και Λιζέτα Καλημέρη. 


Το Σάββατο 19 Αυγούστου  στα παλιά βυζαντινά χαμάμ του Αγκίστρου ζήσαμε ένα βράδυ γεμάτο μουσικές και αναμνήσεις παρέα μαζί με τον Ορφέα και την Λιζέτα.
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντήθηκαν φέτος ξανά.
Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα μας τραγούδησαν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού.
Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, μας τραγούδησε όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου».
Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της Ελλάδας, βγαλμένη από την σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη έδω το δικό της χρώμα στην βραδιά. 

Σας ευχαριστούμε όλους σας που στηρίξατε για μαι ακόμα φορά το Φεστιβάλ Αγκίστρου.


Ραντεβού του χρόνου με υγεία !!!

φεστιβάλ χωρίς σύνορα 2017